تبليغات X
اقامت استرالیا | اقامت دائم استرالیا

اقامت دائم استرالیا

اقامت دائم که از آن به نام PR یا Permanent Residency یاد می شود، مجوز اقامت در کشور مورد نظر بدون محدودیت زمانی است. اما در مقابل اجازه اقامت که به نام Permit Residency  معروف است، مجوز ورود به کشور مورد نظر است، که اولین قدم برای گرفتن تابعیت یک کشور به حساب می آید. برای مثال کشوری مانند سوییس برای گرفتن شهروندی باید مدت زمان 12 سال در آن کشور زندگی کرد و سپس برای آن اقدام کرد.

حق و حقوق شخص مقیم در استرالیا

داشتن اقامت دائم استرالیا (PR) می تواند به عنوان امتیاز بزرگی برای هر فرد محسوب شود. بعد از دریافت اقامت دائم اگر ۳ سال در استرالیا بمانید می توانید شهروند استرالیا شوید و پاسپورت استرالیایی دریافت کنید. با اقامت استرالیا شخص می تواند:

  • برای همیشه در استرالیا بماند.
  • اجازه کار به صورت تمام وقت و بدون محدودیت را دارد.
  • اجازه تحصیل در استرالیا دارد، و برای این تحصیل شهریه به مراتب کمتری از دانشجویان بین المللی می پردازد.
  • به محض ورود به استرالیا برای کارت بانکی مدیکر اقدام کرده و آن را دریافت می کند، این کارت تمامی هزینه های درمان شخص را تحت پوشش قرار می دهد.
  • بعد از ۲ سال اگر کاری پیدا نکردید می توانید از مزایای مقیم بودن خود استفاده کنید و از دولت حقوق بیکاری دریافت کنید.
  • اگر فرزندی در استرالیا بدنیا آمد، به محض تولد سیتیزن استرالیا خواهد بود.
  • از وام ۴ درصدی خرید خانه استفاده کند و مبلغ آن را تا ۳۰ سال تقسیط کند، به طوری که تا ۹۵ درصد قیمت خانه به فرد مقیم وام تعلق می گیرد.
  • فرزندان خور را به صورت رایگان به مدرسه های تراز اول بفرستد.

اقامت دائم استرالیا,اقامت استرالیا

اقامت موقت اغلب تحت عنوان اقامت موقت – اجازه ورود نامیده می شود، که به معنای اقامت دارای محدودیت زمانی است. معمولا به صورت سالانه تمدید می شود. در کشورهای اتحادیه اروپا و انگلستان، معمولا به جای ویزا از کارت با برچسب صورتی رنگ استفاده شود.
دارای شرطی از بابت حداقل روزهایی که باید در کشور مورد نظر اقامت داشت، نمی باشد.
می توان آزادانه به کشور مورد نظر ورود و خروج داشت.
بعد از تمدید اقامت موقت به صورت سالانه و طبق قوانین کشور مورد نظر می توان برای اقامت دائم و بعد از آن برای گرفتن شهروندی اقدام کرد. البته بعضی از کشورها، مانند نروژ می توان شهروندی را بعد از 7 سال بدون دریافت اقامت دائم گرفت.

تحصیل در استرالیا می تواند یک را هوشمندانه برای اخذ اقامت دائم استرالیا باشد و شما می توانید با تحصیل در این کشور زمینه ماندن خود را فراهم کرده و به یک شهروند استرالیایی تبدیل شوید . دقت داشته باشید که اخذ اقامت استرالیا تنها از طریق یکی از روش های قانونی که توسط دولت این کشور معرفی شده میسر است و شما با رعایت اصول هر کدام می توانید شانس خود را برای دریافت شهروندی این کشور امتحان کنید.

اقامت دائم استرالیا,اقامت استرالیا

چند نکته مهم برای دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا از طریق مهارت و تخصص:

  • بهتر است بدانید برای گرفتن اقامت دائم استرالیا سن شما باید کمتر از ۴۴ سال باشد.
  • سابقه کاری یکی دیگر از این نکات مهم گرفتن ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص در استرالیا است. شما باید سابقه کاری در یک محل کاری معتبر را داشته باشید و در گواهی شما باید جزئیاتی از قبیل طول مدت استخدام، میزان حقوق و شرح وظایف شما در گواهی سوابق کاری شکا ذکر شود. طول مدت زمان سابقه کاری شما به نسبت رشته تحصیلتان متفاوت است. برای بعضی از رشته ها تحصیلی که مثل فوق دیپلم های فنی حداقل ۵ سال سابقه کار و برای اکثر رشته ها دانشگاهی ۳ سال سابقه کار نیاز است.
  • شما باید دارای یک مدرک تحصیلی معتبر باشید. منظور از معتبر این است که مدارک لیسانس به بالا باید مورد تایید مراکز علمی استرالیا باشد. اینکه شما به طور تجربی حرفه ای را بلد باشید برای سفر به کشور استرالیا کافی نیست.
  • خوب است بدانید برای سفر به استرالیا زبان رسمی این کشور انگلیسی است، به همین دلیل یکی از شرایط صدور ویزای استرالیا باید نمره امتحان شما در آیلتس (IELTS) 6 یا ۷ شده باشد تا پرونده صدور ویزای شما توسط سفارت باز شود. پس بهتر است تلاش خود را در این زمینه کنید تا نمره مناسبی اخذ کنید.

مزایای اخذ اقامت استرالیا از طریق تحصیل

کسی که اقامت استرالیا را دریافت می کند می تواند بدون هیچ گونه محدودیتی به این کشور رفت و آمد کرده و برای همیشه در استرالیا بماند . فرد می تواند مانند شهروند استرالیا از تمامی حقوق تحصیلی برخوردار شود و برای تحصیل رایگان در دانشگاه شانس خود را امتحان کرده و یا در صورت نیاز به پرداخت شهریه ، مبلغ کمتری را نسبت به دانشجویان بین المللی بپردازد.

در صورتی که اقامت استرالیا را دریافت کنید می توانید در این کشور به جستجوی کار در استرالیا بپردازید و در صورتی که بعد از دو سال نتوانستید شغل مناسبی بیابید قادر خواهید بود از دولت حقوق بیکاری دریافت کنید. انواع وام های بانکی برای خرید مسکن ، تحصیل و غیره به شما تعلق می گیرد که می توانید در طول زمان به صورت قسطی آن را پرداخت کنید.

استرالیا در صدر فهرست خیرترین مردمان جهان

در شاخص کلی، کشورهای استرالیا، ایرلند، کانادا، نیوزیلند، ایالات متحده، هلند، اندونزی، بریتانیا، پاراگوئه و دانمارک در رده اول تا دهم ایستاده اند. اگر کشور آفریقایی لیبریا را هم در جای یازدهم تصور کنید می توانید خوشحال باشید ایران در جای دوازدهم از فهرست خیرترین مردمان جهان ایستاده است. در آن سوی جدول، خیر مردمان مونته نگرو، یونان، آلبانی، توگو، روآندا، چین، بروندی، ترکیه، صربستان و یمن کمتر به دیگران می رسد.

دفتر تهران:

خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، بن بست گل، مجتمع اداری گل، طبقه اول واحد 102

تلفن: 13 الی 982188652209

تلفن: 28 الی 982188652227

تلفن: 34 الی 982188652232

ساعات کاری: 9 صبح الی 6 عصر

وب سایت:

http://www.selectvisa.com

1